Lucrări

Personalizarea produselor o facem astfel încât să îndeplinim cele mai înalte (şi uneori exotice) exigențe ale clienților pretențioși, iar lucrările noastre vorbesc de la sine.

Materialele pe care le folosim sunt importate, de ultimă generație și de calitate superioară, foarte rezistente în timp și cu proprietăți specifice utilizării lor. Astfel, avem materiale ignifugate, antifonice, termoizolante, blackout, teflonate, speciale pentru fețe de masă, de tapițerie și de exterior, foarte multe materiale naturale (in, bumbac, vâscoză) sau în amestec cu poliester. Pentru toate acestea gama de modele și culori este variată și veți găsi la noi întotdeauna ultimele trenduri din domeniu.

Pentru perdele de lux și draperii putem asigura, la cererea clienţilor, sisteme de prindere de mai multe tipuri: șine aluminiu cu acționare cu șnur sau electrice cu telecomandă, șine simple de aluminiu, șine duble de aluminiu, șine cu role, galerii metalice, galerii din lemn și alte multe sisteme de prindere.

Ne-am pus toată creativitatea în decorarea oricărui tip de spațiu și puteți vizualiza în portofoliul nostru o parte dintre acestea.

– Teatrul Național București,
– Spitalul Regina Maria Cluj Napoca,
– Residence Hirscher Brașov,
– UpperHouse Brașov
– Prefectura Brașov,
– Hotel Hellen Bacău,
– Piațeta Bacău,
– Showroom Kudia Brașov
sunt doar câteva exemple de spații publice importante unde veți găsi lucrările noastre, dar avem numeroase proiecte executate în spații rezidențiale, unele dintre ele putând fi vizualizate chiar în galeriile alăturate.

Produsele și serviciile noastre se adresează tuturor tipurilor de clienți, de la persoane fizice care doresc să-și decoreze ferestrele, să-și îmbrace canapelele și fotoliile sau să-și accesorizeze cu diverse ornamente o cameră sau întreaga locuință, până la firme care caută să-și amenajeze birourile sau spațiile de lucru.

Suntem alături de toți clienții de la începutul până la sfărșitul proiectului, cu multă deschidere și entuziasm, pentru ca în final spațiul decorat de noi să poarte amprenta dumneavoastră.

Ne bucurăm că aţi ajuns pe site-ul nostru și că citiți povestea noastră; dacă vreți să ne cunoașteți mai bine şi să beneficiaţi de o gamă impresionantă de amenajări interioare, scrieţi-ne sau sunați-ne și vom fixa o întâlnire, în show room-ul nostru sau în spaţiul pe care îl doriţi amenajat.

Vă așteptăm cu mult drag!

Meniu