Despre noi

Povestea noastră începe în urmă cu 25 de ani: „La Fereastră” este o afacere de familie care s-a extins în fiecare an, ajungând ca în acest moment să colaborăm cu cele mai mari firme din țară și străinătate în domeniul decorațiunilor textile de interior / exterior și al serviciilor conexe acestora.

Pasiunea pentru design și cererea tot mai mare din piață au făcut ca „La Fereastră” să devină un nume important în piața decorațiunilor textile, cu o ofertă variată și bogată de produse și servicii personalizate de cea mai înaltă calitate.

Suntem specializați în confecționarea de produse textile de interior: perdele lux, draperii, roman shades, perne, cuverturi, baldachine, fețe de masă, naproane, huse pentru scaune și de pat, diverse produse pentru amenajări cu materiale speciale de exterior, copertine și multe alte ornamente pentru interior și exterior, toate accesorizate și asortate.

De asemenea, suntem specializaţi în producția și distribuția de șine de toate tipurile și modurile de acționare, de mecanisme pentru roman shades și de rejanse de la firma Filmar.

Ce diferențiază „La Fereastră” de restul firmelor de profil este gama extinsă de servicii oferite:

1

Consultanță și măsurători în spațiul de amenajat

2

Design şi proiectare

3

Confecționarea propriu-zisă a produselor

4

Încadrare finală în spațiu şi montaj

Produsele pe care le confecționăm în atelierele proprii se pot combina, în funcție de solicitările clienților, cu rollo, jaluzele din lemn, night & day-uri, plisse, copertine, iar personalizarea spațiilor este făcută astfel încât să se potrivească oricărui tip de încăpere – spațiu rezidențial sau spațiu public.

Lucrăm pentru clienți persoane fizice sau firme, colaborăm cu arhitecți și designeri, și putem executa lucrări atât în țară cât și în afara ei. Am avut proiecte în Franța, Germania, Grecia, Italia și avem disponibilitate de a lucra oriunde un client apelează la serviciile noastre.

Menținem permanent legătura cu partenerii noștri din Olanda, Spania, Italia și participăm frecvent la târguri și expoziții de amenajări și design interior, pentru a fi întodeauna la curent cu trendurile din domeniul amenajărilor de interior și a vă oferi ultimele noutăți în decorațiuni. Fie că sunt textile, fie că sunt sisteme de prindere a acestora, toate produsele noastre sunt de o calitate superioară și de ultimă generație, produse de marile firme din lume: Vriesco, Dilza, Gonzales Llado, Sati, Vanico, Bitex.

Produsele și serviciile noastre se adresează tuturor tipurilor de clienți, de la persoane fizice care doresc să-și decoreze ferestrele, să-și îmbrace canapelele și fotoliile sau să-și accesorizeze cu diverse ornamente o cameră sau întreaga locuință, până la firme care caută să-și amenajeze birourile sau spațiile de lucru.

Suntem alături de toți clienții de la începutul până la sfărșitul proiectului, cu multă deschidere și entuziasm, pentru ca în final spațiul decorat de noi să poarte amprenta dumneavoastră.

Ne bucurăm că aţi ajuns pe site-ul nostru și că citiți povestea noastră; dacă vreți să ne cunoașteți mai bine şi să beneficiaţi de o gamă impresionantă de amenajări interioare, scrieţi-ne sau sunați-ne și vom fixa o întâlnire, în show room-ul nostru sau în spaţiul pe care îl doriţi amenajat.

Vă așteptăm cu mult drag!

Meniu